Passioneffects bokshop

Välkommen till vår bokshop – en samlingspunkt för inspiration och transformation. Här erbjuder vi ett litet och noggrant utvalt sortiment av böcker och material som är skräddarsytt för att stärka och berika dig i din professionella roll. Oavsett om du är VD, ledare, chef, HR-specialist eller arbetar med personalutveckling, hittar du här en skattkista av guider, verktyg, tips och trix. Vår samling omfattar både egna publikationer och noggrant utvalda verk från andra experter. Varje bok och resurs är utvald med målet att inte bara tillhandahålla kunskap, utan också att inspirera till personlig tillväxt och effektivt ledarskap. Vi tror på kraften av att attrahera, utveckla, leda och behålla engagerad personal, och vår bokshop speglar detta uppdrag.

Shopen växer nu fram och har du skrivit en bok eller har tips på böcker som passar hos oss – välkommen att höra av dig!


Jag & Du av Anders Lundin


Jag & Du av Anders Lundin & Kim Princis

Jag & Du” av Anders Lundin och Kim Princis är en insiktsfull bok om relationer, skriven av far och son. Den kombinerar lekfullhet, humor och allvar med personliga erfarenheter, och betonar vikten av äkta samtal och att lyssna för att skapa förståelse och framkalla det bästa i relationer. Författarna utforskar hur ett öppet sinne och nyfikenhet kan ersätta dömande attityder och fördjupa våra mänskliga band. Läs mer och köp boken nedan.

Köp boken här

 

 


Kroppen ljuger aldrig av Mi Ridell
Kroppen ljuger aldrig – Konsten att tala kroppsspråk av Mi Ridell och Lucas Bruhn

”Kroppen ljuger aldrig” är den första svenska boken som utforskar kroppsspråkets betydelse. Författarna Mi Ridell och Lucas Bruhn, experter inom psykologi och scenteknik, avslöjar hur våra kroppar ofta avslöjar mer än våra ord. Boken är fylld med vetenskapliga fakta, berättelser och tips för att tolka och använda kroppsspråk i olika situationer, från jobbintervjuer till personliga relationer. Boken är slut hos förlaget men kan finnas i pdf, kontakta Mi för bästa svar.

 

Kontakta Mi här

 

 


Mi Ridell - Se vad som sägs! Konsten att tyda kroppsspråk


SE vad som sägs – konsten att tyda kroppsspråk

”SE vad som sägs – konsten att tyda kroppsspråk” av Mi Ridell är en insiktsfull bok som utforskar kroppsspråkets betydelse i dagens samhälle. Boken täcker allt från digital kommunikation och pandemins påverkan på ickeverbalt beteende till hur artificiell intelligens förändrar vår förståelse av kroppsspråk. Ridell belyser hur vårt kroppsspråk avslöjar våra djupaste tankar och känslor och hur viktigt det är att förstå dessa signaler i en alltmer digital och globaliserad värld.

Köp boken här

 

 

 


Leda bra eller leda bäst av Peppe Ekmark
Leda bra eller leda bäst av Peppe Ekmark
”Leda bra eller leda bäst” är en inspirerande bok som utforskar hur självledarskap, sårbarhet och kärlek till kunder kan stärka både dig och ditt företag. Författaren Peppe erbjuder åtta hemligheter för att få ditt företag att blomstra och visar hur dina svagheter kan omvandlas till styrkor för att bli en effektiv ledare, skapande tillit och framgång för dig och dina medarbetare.

Köp boken här

 

 

 


Bli hjärnsmart – av Annika Kvist
Bli hjärnsmart – sju steg till en starkare hjärna! av Annika Kvist

Bli hjärnsmart – sju steg till en starkare hjärna!” ger dig insikter i hur du kan bli mentalt starkare och mer energisk genom att förstå och vårda din hjärna. Den presenterar en sjustegsmetod med praktiska övningar och reflektioner för självkännedom, hälsosamt leverne och målsättning, inklusive mikrovanor och positiva affirmationer, för att skapa bestående förändring och bli din bästa version.

Köp boken här

 

 

 


Bok: Effektiva Möten


Effektiva möten av Micke Darmell, Heléne Arvidsson och Antoni Lacinai

Denna bok är en handbok för ledare och för dig som leder möten som vill skapa resultat genom bättre möten.

Mötet är en av de absolut viktigaste verktygen för chefer och ledare att få en organisation att röra sig i rätt riktning och åstadkomma goda resultat. Bra möten tar er mot era mål snabbare och lättare. En hållbar möteskultur frigör också tid och ökar engagemanget i verksamheten.

Denna bok är till för dig som vill använda dig av det interna mötet som ett verktyg för gott ledarskap, god kommunikation och för att förstärka eller förbättra er organisationskultur.

Köp boken här

 


Bok - Time out, Micke Darmell
TIMEOUT – konsten att få gott om tid av Micke Darmell

Var tar tiden vägen egentligen? Vad är tid egentligen? Om det stämmer att livserfarenhet bara är ett annat ord för det vi valde att lägga vår uppmärksamhet på, hur gör vi då de där valen som frigör tid och låter oss leva våra bästa liv?

I boken avslöjar författaren såväl digitala som analoga tidstjuvar. Utifrån ny forskning visar han också hur våra liv förändrats under senare år och hur ”mantrat” effektivisering faktiskt ofta tycks leda till motsatsen.

Med en fin personlig ton förklarar han vad i livet det egentligen är som skapar verkligt värde för oss människor. Övningar och reflektioner så du själv kan skapa mer tid i ditt liv.

Köp boken här